Tips till barnfamiljen

Samui är paradiset för dig som reser med barn. Stränderna är långgrunda, det finns en uppsjö av utflyktsmål, mycket att se och framför allt, McDonalds! (Lamai och Chaweng). Titta på fjärilar, tigrar, ormar, rida elefant och se sköna vattenfall. Vattenfall i all ära, men att få bada under dem är desto roligare. Här följer några aktiviteter som passar barn i olika åldrar.Na Muang Waterfall
Namuang Waterfall ligger 10 km söder om Nathon på Ban Thurian. Här finns 2 vattenfall.
Na Muang ett är 18 meter hög och kan nås med bil.
Na Muang två är ca 80 meter hög och kan bara nås med en 30 minuters promenad genom djungeln. Vattenfallen är de vackraste på ön. På Thailändska Nam Tok Na Muang

Karta: Se på kartan
   
Hin Lad Waterfall
Hin Lad Waterfall ligger cirka 2 km söder om Nathon Town. De kan nås med en 3-4 kilometer promenad nedför en promenadväg. I regnskogs miljö med palmer och klängväxter har vattenfallet flera nivåer med en natur-pool för ett friskt dopp. En bit in i landet vid Nathon Beach.

Karta: Se på kartan
   
Hin Ta - Hin Yai
Grandfathers rock/Grandmothers rock. Stenar/berg som med en stor gnutta fantasi får formen av ett manligt och kvinnligt könsorgan. En lokal historia berättar om ett gammalt par vars skepp förliste i viken. Deras kroppar spolades sedan iland för att skapa dessa klippor. Finns på södra Lamai beach.


Karta: Se på kartan
   
Fjärilsträdgården
Na Tian Butterfly Garden ligger vid spetsen av kullen på södra delen av ön. Förutom de många arter av fjärilar finns också andra intressanta funktioner i trädgården. Ett bihus i thailändsk stil som tillåter besökaren att se binas verksamhet. Även ett insekts museum med sällsynta insekter från Thailand och andra länder visas här. Södra Hua Thannon Beach.
   
Snake Farm
Ett definitivt måste för dig som besöker ön. Visar inhemska arter av ormar, skorpioner samt tuppfäktning. Underhållande och perfekt för hela familjen som inte lider för stort av orm-fobi. Följ skyltar som finns runt hela ön. Shower varje dag kl. 11,00 och 14.00. Finns på sydvästra delen av ön.
   
Rida elefant
Göra en minnesvärd utflykt med barnen på ryggen till en elefant genom Samuis djungel. Det finns många olika trekkingpaket att välja på. Utflykter under några timmar till flera dagar med övernattning i djungeln. De flesta turerna går tidigt från hotellet på morgonen. "Har du besökt Samui men inte ridit elefant, har du inte riktigt kommit till ön".
   
Extreme Waterball Ride
En stor gummiboll släpps från en hög ramp att rulla ner för backen längs en bana. Du ligger i bollen som är fylld med vatten! Som en jätte-krockkudde, eller “krock-boll”. Roligt och definitivt en annorlunda upplevelse. Ta inte på dig bästa "gå-bort-kostymen", här är det badkläder som gäller!
www.samuiwaterball.com - Tel. 087 267 1042
   
Paradise Park Farm
Samuis lates och största attraktion! Set om 20 tunnland mark, är Paradise Park Farm ett spektakel. Spendera en dag eller två, i den svala luften Samuis högsta berg täckt av tropisk regnskog. Omge dig med vattenfall, bäckar, raviner och exotiska fåglar och vilda djur.
www.paradiseparkfarm.net.
   
Samui Go Kart
Banan ligger nära Chaweng Beach och har två typer av karting tillgänglig, en långsam kart och en snabbare kart. Det är inget billigt nöje, du får vara beredd att punga ut med runt 300 Bath/10 minuter för den långsamma karten och en hundring till för den snabbare.
Vill du köra ytterligare 10 minuter är det samma pris igen!! Betalar du för 20 minuter redan vid start får du 4 minuter extra körtid utan extra kostnad.

   
Fotbolls-golf
Prova något nytt och annorlunda, fotbolls golf. En aktivitet som inte kräver några större förkunskaper och hela familjen kan delta i. Denna nya version av golf lovar dig en unik upplevelse och är det perfekta sättet att ta en paus från stranden. Banan är utformad så att alla olika förmågor kan spela tillsammans. Det är bara sparka fotbollen alla de 18 hålen, den första och enda i sitt slag i Asien.
Hitta hit: Banan finns vid Choeng Mon stranden nära Imperial Boathouse hotell. 10 minuters biresa från Chaweng.
   
Zoo
Prova .
   Rekommenderade hotell på Koh Samui i Surat Thani provinsen:

Samui Orchid Resort

Se nya videoklipp från Tempel Koh Samui


Mest bokade hotellen


Koh Samui

Bilder kommer!Koh Chang | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan | Krabi, Ao Nang | Phuket Guiden | Koh Lanta Guiden

Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell | Thailand Resor

© 2010 KohSamuiHotell.com | www.kohsamuihotell.com | skicka e-post | Tid i Thailand: