Lamai Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Nathon:
Strand Karta:
3,5 Km
Ja norra delen
Ja
Bra
50 St
18 Km
20 Km
Lamai Beach Karta


Lamai Stranden
Lamai beach är den näst största stranden efter Chaweng. Lamai har ett bra utbud på shopping och andra aktiviteter, här finns också många bra restauranger, pubar och mindre barer. Lamai stranden är mycket fin och ca 4 km lång. I Lamai stad finns många restauranger, barer, banker ATM och en Thailändsk marknad med allt från kött till Thailands många olika kryddor. Prova på att hyra en jetski cirka 1000 - 1500 Baht för 30 min. eller en avslappnande massage på stranden för några hundra Baht.


Restauranger/Nattliv
Maten på Lamai Beach bra och billig. Längs stranden dukas det upp till stor BBQ fest varje kväll på många resorter och hotell. Passa på att ta en skön promenad längs stranden när solen är på väg ner. Det är mycket fisk och skaldjur på menyn, nyfångad och till överraskande låga priser. Det finns ofta bra alternativ mat till barnen, som aldrig vill äta fisk!


Shopping:
Vandra längs med huvudgatan och du hittar ett brett shopping urval samt andra saker du inte är säker på om du behöver eller inte. I en del mindre gränder öppnar sig ytterligare nya marknader upp. De är uppdelade i olika områden för strandkläder, smycken, sportsaker, och en lång raka av bazaar-liknande affärer som säljer kläder och DVD. Beach Road är ungefär sex kilometer lång och rymmer en del, räkna med att det tar några dagar att grundligt gå igenom chawengs shoppingutbud. Många av butikerna öppnar inte förrän klockan tre eller senare.

Snorkling och Dykning:
Passa på att se Koh Samui ur ett bredare perspektiv! Gör en utflykt runt ön och passera alla de fantastiska stränderna och vikarna och upplev den bästa snorklingen. Se Big Buddha Bay, Choengmon Bay, Chaweng Bay, Lamai Bay, Hua Thanon Bay, Koh Mudsum och Koh Tan. Utflyktspaket hittar du på de flesta stränder och inkluderar måltid, vatten och färsk frukt samt snorkling på de bästa ställena..

Golfen på Lamai Beach:
Uppe i bergen ovanför Lamai Beach ligger den nyöppnade golfbanan Royal Samui Golf & Country Club samt en separat driving ranch nära stranden. Från banan har du en magnifik utsikt över Andaman havet och de närliggande öarna. Se kartan

Att bo här:
Många boendealternativ med ett brett urval av resorter och hotell som passar dig på lyxsemester likväl som för dig med en stramare budget. Under lågsäsong hittar du boende här på sidan från ca 300 Baht ca 60 kronor. Hotellen på Koh Samui Spa anläggningar av mycket hög internationell klass ligger på norra delen av Lamai Beach. Thailand är ju kända för sina fina och lyxiga hotell med bra service till mycket bra priser.

Vi reser vidare till nästa strand söderut som är Hua Thanon Beach. Eller norrut till Silver Beach.Lamai Beach

Lamai Beach fin strand med mycket barnfamiljer här.


Lamai stranden är mycket fin och lämpar sig mycket bra för den som vill simma och testa på olika vattensporter.Lamai bjuder på enkel shopping. souvenir, målade tavlor och hantverk


Försäljare som säljer ballonger av rispapper. På kvällen kan man köpa dessa fina ballonger för cirka 250 Baht


Strand försäljare som säljer grillade majskolvar och även läsk frukt och kalla drycker.


ThaiMassage vid stranden. Passa på och njut av billig massage i Thailand.


Tigerungar från Koh Samui Zoo...


Hin Ta Hin Yai - Grandfather and Grandmother rocks.

Video filmer från Koh Samui, Lamai Beach

Video Lamai Beach Walking Street Kl:19.00
Rekommenderade hotell på Lamai Beach, Koh Samui i Surat Thani provinsen:

Aloha Resort & Spa

Aloha Resort & Spa

Aloha Resort & Spa

Aloha Resort & Spa

Se nya videoklipp från Lamai Beach på Koh Samui


Mest bokade hotellen


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Lamai Beach Koh Samui!

Lamai stranden!


Glass försäljare på stranden! Walls = GB


Stranden är inte så lång grund så en badring kan vara bra att ha. Finns att köpa på Lamai.


7 km söder om Lamai ligger Samui zoo populärt bland barnfamiljerna. Har man tur finns det tigerungar man kan klappa. Den på bilden är 3 månader.


En Sawngthaew Taxi.Handgjorda blommor som en dam sitter och skär ut i en tvål.Koh Chang | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan | Krabi, Ao Nang | Phuket Guiden | Koh Lanta Guiden

Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell | Thailand Resor

© 2010 KohSamuiHotell.com | www.kohsamuihotell.com | skicka e-post | Tid i Thailand: