Coral Cove Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Nathon:
Strand Karta:
0,2 Km
nej
nej
nej. åk till Chaweng eller Lamai
6 - 8 St
12 Km
25 Km
Coral Cove Beach Karta


Coral Cove Stranden:
Coral Cove är mindre känd än sina grannar Chaweng och Lamai men mer tilltalande för dig som söker en privat bit av paradiset med lugn, ro och avskildhet. Stranden ligger längs den bergiga huvudvägen som förbinder de två mer kända semesterorterna.

Stranden är ungefär 200 meter lång men ändå är det anmärkningsvärt att du hittar mer utrymme för dig själv här än på den större och mer livliga Chaweng stranden. I båda ändar av stranden finns stenar och klippformationer som ramar in den fint med de ständigt närvarande kokospalmerna. Vattnet är kristallklart och varmt och är en bra start för dig som vill bada och snorkla på semestern.

Coral Cove Resort har lagt beslag på en del av stranden och vänder sig till dig på smekmånad och andra par som vill ha avskildhet. Resorten är rimligt prissatt och väl värd att överväga om du är ute efter att privat strand. För dig som spelar golf hittar den nya golfbanan, The Royal Samui Golf & Country Club precis i bergen ovanför dig, ett skönt alternativ till en dag på stranden och med en paralyserande utsikt över hav och natur. Ett bra tillskott till Samuis golfbestånd. 


Restauranger/Nattliv
Det finns några restauranger längs med stranden men utbudet på grannstränderna är större och erbjuder ett brett urval av barer, shower, restauranger och nattliv. Det finns en del riktigt bra restauranger i Chaweng för alla smaker. Våga dig in på någon av sidogatorna som gömmer en del bra restauranger. Irländska pubar som Tropical Murphys gör att du kan ta del av en mängd olika ölsorter när du tröttnat på Singha och Chang. Pizza- och pastarestaurangerna samt McDonalds räddar barnfamiljen när chilirätterna blivit för många.

Shopping
Chaweng - Vandra längs med huvudgatan och du hittar ett brett shoppingutbud, här finns även en hel del saker du inte är säker på om du behöver eller inte. I en del mindre gränder öppnar sig ytterligare nya marknader. De är uppdelade i olika områden för strandkläder, smycken, sportsaker, och en lång raka av bazaar-liknande affärer som säljer kläder och DVD. Beach Road är ungefär sex kilometer lång och rymmer en del, räkna med att det tar några dagar att grundligt gå igenom chawengs shoppingutbud. Många av butikerna öppnar inte förrän klockan tre eller senare.

Aktiviteter, Snorkling och Dykning
Den här platsen är populär bland snorklare för sitt kristallklara vatten, klippformationer och för sin vita sand vilket gör den till en idealisk plats för solbadare också. Med sin rena skönhet blir den i även månskenet en underbar plats att bara vara på.

Golfen på Chaweng Beach
Coral Cove Golf finns en 18 håls par tre bana nära Chaweng. Se kartan


Berätta mer om Coral Cove
Att bo på Coral Cove innebär att du har tio minuter till både Chaweng och Lamai. Chaweng är den större och populärare av de två. Lamai är något mindre och har en skön bohemisk känsla. Båda har ett stort utbud av restauranger, affärer och barer. Som sagt, den perfekta platsen för dig som vill ha avskildhet men ändå nära till allt!

Vi reser vidare till nästa strand söderut som är Silver Beach norrut till Chaweng Noi och Chaweng Beach.Coral Cove Beach

Coral Cove Beach en liten fin strand. Här är det lugnt och fridfullt. Vi kan varmt rekommendera denna strand för barnfamiljer som vill bo nära stranden.


Coral Cove Beach

Video från Coral Cove Beach Koh Samui


Rekommenderade hotell på Coral Cove Beach, Koh Samui i Surat Thani provinsen:

Coral Cove Chalet

Coral Cove Resort

BW Samui Bayview

Se nya videoklipp från Coral Cove Beach på Koh Samui


Mest bokade hotellen


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Coral Cove Beach Ko Samui!

Coral Cove stranden!Koh Chang | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan | Krabi, Ao Nang | Phuket Guiden | Koh Lanta Guiden

Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell | Thailand Resor

© 2010 KohSamuiHotell.com | www.kohsamuihotell.com | skicka e-post | Tid i Thailand: