Chaweng Noi Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Nathon:
Strand Karta:
1,1 Km
Ja
Ja
See Chaweng Beach
10 St
7 Km
23 Km
Chaweng Noi Beach Karta


Chaweng Noi stranden
Chaweng Noi Beach är lillasyster till Chaweng Beach, söderut, som mäter nästan en kilometer på längden och har blivit en favoritstrand på Samui för många! Med ett 10-tal resorter längs stranden att välja på erbjuds boende som passar de flesta. Allt från det enkla till mer exklusiva hotell som New Star Beach resort och Imperial Samui Hotell. Chaweng Noi ger en avskild känsla men ändå nära till allt, som bra shopping, restauranger och omfattande nattliv. En annan härlig fördel är närheten till flygplatsen (utan att man störs av flygplan) som gör att du kan börja förbereda badbyxorna redan när du passerar tullgubbarna, då är det inte långt till stranden och första doppet.

Restauranger/Nattliv
Charmiga restauranger på stranden serverar härliga thai rätter och annat till dig som blir sugen, utan att du behöver lämna stranden. Många hotell, som Imperial Samui Hotel har schyst servering med ett brett urval, både för dig som är hungrig eller bara lite sugen. Du intar din mat bland svajande kokospalmer, hör vågorna brytas mot stranden och bara känner att livet är underbart, tills du råkar sätta tänderna i en röd liten bestialisk chili. Men vad gör det? Trettio minuter senare har smärtan i munnen lagt sig och du kan åter njuta av den underbara omgivningen!

Shopping
Det vore väl synd att säga att shoppingen skulle vara av någon större natur på Chaweng Noi. Men, det är bara en knapp kilometer till storasyster, Chaweng Beach, några minuters kort promenad. Där hittar du det mesta du kan tänkas behöva samt en del som du inte behöver med! Chaweng stoltserar nämligen med Samuis bästa shopping. Tänk på att många av butikerna inte öppnar förrän klockan tre eller senare.

Snorkling och Dykning
Snorklingen är fantastisk på Chaweng Noi. Bara ett 50-tal meter ut finns färglada fiskar och koraller som tåls att tittas på. Vill du bredda dina vyer ska du passa på att se Koh Samui ur ett bredare perspektiv! En utflykt runt ön med båt där du passerar alla de fantastiska stränderna och vikarna och upplever de bästa platserna för snorkling. Se Big Buddha Bay, Choengmon Bay, Chaweng Bay, Lamai Bay, Hua Thanon Bay, Koh Mudsum och Koh Tan. Utflyktspaket hittar du på de flesta stränder och inkluderar oftast måltid, vatten och färsk frukt.

Golfen på Chaweng Noi Beach
För dig som spelar golf och kan tänka dig att offra någon timme på finklippta gräsytor med storslagen natur och vidunderlig utsikt över hav och grannöar kan jag bara säga grattis! Här har nämligen en ny bana "Royal Samui Golf" slagit ner sina flaggor. Redan nu har de öppnat 9 hål och räknar med att under halvårsskiftet 2011 öppna upp ytterligare 9 hål. Redan nu kan jag skönja att det kommer att bli en plats för mig att trivas på, foooore!


Att bo här
Många riktigt bra boendealternativ med brett urval av resorter och hotell som passar dig på lyxsemester likväl som för dig med en stramare budget.

Vi reser vidare till nästa strand söderut som är Coral Cove Beach. Eller norr ut till Chaweng Beach.Chaweng Beach

Chaweng Beach sHär kan du se solen gå upp ur havet. Soluppgång på en sandstrand


Video från Chaweng Noi Beach


Rekommenderade hotell på Chaweng Beach, Koh Samui i Surat Thani provinsen:

The Island Resort

Evergreen Resort

Centara Grand Beach

Se nya videoklipp från Chaweng Noi Beach på Koh Samui


Mest bokade hotellen


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Chaweng Noi Beach Koh Samui!

Chaweng stranden!Koh Chang | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan | Krabi, Ao Nang | Phuket Guiden | Koh Lanta Guiden

Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell | Thailand Resor

© 2010 KohSamuiHotell.com | www.kohsamuihotell.com | skicka e-post | Tid i Thailand: