Chaweng Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Nathon:
Strand Karta:
4 Km
Ja norra delen
Ja
Bra
80 St
4 Km
22 Km
Chaweng Beach Karta


Chaweng Stranden:
Chaweng stranden är nästan fyra kilometer lång och har under 20 års tid med turister utvecklats till samuis populäraste plats att kavla ut badlakanet på. En härlig vit sandstrand med ett azurblått varmt vatten som skapar ett härligt brus när du slumrar på stranden. Den norra och södra delen erbjuder mer familjär atmosfär medan den centrala delen ser ut att locka en yngre publik. En armé av försäljare patrullerar på Chaweng Beach och säljer glass, frukt, grillad majs eller kyckling och thailändsk papaya-sallad samt kalla drycker. Tätt efter kommer de med smycken och saronger. En del av dem erbjuder också tjänster som massage, henna tatueringar, fläta håret och pedikyr/manikyr. Matställen finns i stort sett på varje meter av stranden så du behöver inte gå hungrig. Går du längs med stranden finns en hel del ställen att hyra vattenskidor, bananbåt, fallskärmssegling och kajak på.

Restauranger/Nattliv:
Staden har fått fäste som den största och mest livliga och erbjuder ett brett urval av barer, shower, restauranger och nattliv. Det finns en del riktigt bra restauranger i Chaweng för alla smaker. Våga dig in på någon av sidogatorna som gömmer en del bra restauranger. Irländska pubar som Tropical Murphys gör att du kan ta del av en mängd olika ölsorter när du tröttnat på Singha och Chang. Pizza- och pastarestaurangerna samt McDonalds räddar barnfamiljen när chilirätterna blivit för många.

Shopping:
Vandra längs med huvudgatan och du hittar ett brett shoppingutbud, här finns även en hel del saker du inte är säker på om du behöver eller inte. I en del mindre gränder öppnar sig ytterligare nya marknader. De är uppdelade i olika områden för strandkläder, smycken, sportsaker, och en lång raka av bazaar-liknande affärer som säljer kläder och DVD. Beach Road är ungefär tre kilometer lång och rymmer en del, räkna med att det tar några dagar att grundligt gå igenom chawengs shoppingutbud. Många av butikerna öppnar inte förrän klockan tre eller senare.

Snorkling och Dykning:
Passa på att se Koh Samui ur ett bredare perspektiv! Gör en utflykt runt ön och passera alla de fantastiska stränderna och vikarna och upplev den bästa snorklingen. Se Big Buddha Bay, Choengmon Bay, Chaweng Bay, Lamai Bay, Hua Thanon Bay, Koh Mudsum och Koh Tan. Utflyktspaket hittar du på de flesta stränder och inkluderar måltid, vatten och färsk frukt samt snorkling på de bästa ställena. Norra delen av Chaweng Beach har bra Snorkling möjligheter.

Golfen på Chaweng Beach:
Golf finns en 9 håls par tre bana nära Chaweng. Se kartan +++++ Bungy Jump++++


Att bo här:
Många boendealternativ med ett brett urval av resorter och hotell som passar dig på lyxsemester likväl som för dig med en stramare budget.

Vi reser vidare till nästa strand söderut som är Chaweng Noi Beach. Eller norr ut till Choengmon Beach.Chaweng Beach

Chaweng Beach Här finns Jet ski att hyra.


Chaweng Beach Här kan du se solen gå upp ur havet. Soluppgång på en sandstrandChaweng Beach


Sanden på Chaweng Beach är mycket finkornig.


Södra Chaweng Beach nära resort First Bungalow Beach Resort och Samui Paradise Chaweng


Video från Chaweng Beach Walking Street


Rekommenderade hotell på Chaweng Beach, Koh Samui i Surat Thani provinsen:

The Island Resort

Evergreen Resort

Centara Grand Beach

Se nya videoklipp från Chaweng Beach på Koh Samui


Mest bokade hotellen


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Chaweng Beach Ko Samui!

Strand försäljare på Chaweng Beach stranden.Koh Chang | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan | Krabi, Ao Nang | Phuket Guiden | Koh Lanta Guiden

Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell | Thailand Resor

© 2010 KohSamuiHotell.com | www.kohsamuihotell.com | skicka e-post | Tid i Thailand: