Barer nattliv på Koh Samui

Efter att du ätit middag återstår de mest intressanta timmarna av dygnet, de sista plus några småtimmar av nästa dygn! Det är nu de lurviga ska svingas, det gäller bara att hitta ett dansgolv eller föredrar du att luta dig över en bardisk med en paraplydrink.

Om inte det passar ska du någon av kvällarna passa på att se en show. Christys på Chaweng är en institution och passar hela familjen som inte har några betänkligheter mot män som dansar och sjunger i kvinnokläder.CHAWENG BEACH
  
Ice bar - Chaweng (utkanten)
En av de häftigaste platserna på Samui är helt klart Ice-bar. Väggar, bar, skulpturer och säten är allt snidat av bästa tänkbara kanadensisk is och är permanent. Här har man skulpterat fram Tuk Tuk och elefanter ur isen som är delar av inredningen. Isen hålls vid -7 grader och lyses upp av en stämningsfull LED-belysning med hela färgspektrat. Du kan "chilla" i en pub-liknande del och till och med sitta utomhus i en öl trädgård om du vill röka. En unik upplevelse i Thailand. 
Plats: Norra Chaweng, ca tio minuters promenad från centrala Chaweng. Öppet: 16:00 till 21:30.

Christy's Cabaret - Chaweng
Samuis främsta ladyboy scenen erbjuder massor av underhållande framträdanden i bästa Las Vegas stil. Gillar du revynummer med stora hår, paljetter, pråliga sceenkostymer med exakt mimande till musiken, då Christy's platsen för dig. Inträdet är fritt men det väntas att du ska ge en "dricks" när du går ut - det finns flera andra liknande shower runt staden, men Christy's är förmodligen en av de bästa. Jag tycker den passar hela familjen om man inte har för stor "hang-up" på män som klär sig i kvinnokläder och som tagit bort en del och lagt till annat på kroppen!
Plats: Centrala Chaweng, nära Soi Green Mango. Öppet: 18:00 till 02:00

Reggea Pub - Chaweng
Till de populäraste pubarna hör Reggea Pub i Chaweng, känd för sin logotyp som visar ansiktet på Bob Marley. Reggea musik (vad annars) är musiken ur högtalarna, internationella DJ´s snurrar vinyl/CD och med live-band som lockar till vild dans.

Zico's - Chaweng
En livlig blandning av mat, bra musik och spektakulära dansframträdanden. Elegant och rymlig streetside restaurang serverar den ultimata brasilianska maten med ett stort urval av grillade saftiga köttbitar, fisk och skaldjur roterande på spett.
Zicos egna brasilianska skönheter, samba dansare från São Paolo intar scenen under kvällen klädda i fantastiska kostymer och dansar samba. Zico's erbjuder vänlig men effektiv service, bra mat och världsklass underhållning. Upplev den unika andan i Latinamerika på plats på Koh Samui.
Mittemot Centara Grand Beach Resort. Öppet: Restaurang från 18:30 till 22:30 Bar 17:00 till 01:00 

Tropical Murphy's 
Om du letar efter en kväll med massor av öl, god mat, bra musik, biljard och en irländsk atmosfär är det till Tropical Murphy's du ska gå. Ägaren Paul Watson, vars strävan är att bli topp pub i stan ser till att allt flyter smidigt. Den thailändska personalen pratar bra engelska och de har levande musik på övervåningen i air-con. miljö, se sport nere eller njut av nattluften och titta på förbipasserande på gatan till uteservering. 
Mittemot McDonald's, Centrala Chaweng 

Q Bar 
Vill du chilla till en makalös utsikt över Samui ska du bege dig till Q-bar som ligger i bergssluttningen ovanför Chaweng. Det är Bangkoks motsvarighet (mindre snobbig) som du helt enkelt inte får missa, en enorm neonskylt med ett "Q" lyser upp stället i backen och hjälper dig att hitta rätt. Internationella DJ's snurrar musik in på tidiga morgontimmar. Det här är verkligen en plats att se och synas på och se ut ifrån. Var försiktig väg tillbaka nedför backen, fötterna kan i sämsta fall blivit lite rundare!
Ligger på bergssluttningen ovanför norra Chaweng. 

Bar Solo 
Bar Solo har en sval, elegant modern inredning. Det spelas bra musik samt att de har ett stort antal plasmaskärmar som visar stora idrottsevenemang. Ett bra ställe att börja en utekväll på, passa på att göra kvällen några Bath mindre kostsam genom att utnyttja deras happy-hour på cocktails från 14:00 till 20:00. En bit in på kvällen blir baren mer livlig med DJ's som snurrar vinyl. 
Centrala Chaweng, bredvid Starbucks. Öppet: 14:00 till 02:00 LAMAI BEACH
  
The Club Samui - Lamai
Ett ställe som du måste besöka om du vill frottera dig med den senaste skaran av innemänniskor på Samui är The Club på Lamai Beach. Samuis senaste tillskott av riktigt trendig lounge bar/disco. Musiken är acid, jazz, soul, funk, fyllig grooves och allt annat som får publiken att trivas på dansgolvet. Här har du chansen att få igång kroppen ordentligt, inget för dig med ATPn i bakfickan, hit hittar den trendiga delen av Samuis besökare. www.theclubsamui.com

Super Sub Club
Supper sub club ligger strax bakom Fusion nightclubb. Här spelas massor av pulserande techno och housemusik för att hålla besökarna vakna. Supper Sub har ett utmärkt urval av drinkar och en stor ölträdgård utanför med en stor TV-skärm för att hålla idrottsintresserade lycklig.
Plats: Huvudgatan i Lamai. Öppet: 21:00 till 02:00

Fusion
På Lamais huvudgata ligger det ständigt populära Fusion. Med utmärkta DJ´s varieras musiken från acid jazz till funky house på denna stämningsfulla nattklubb. Dansa hela natten på Fusions gungande dansgolvet eller sitt på någon av de bekväma sittplatserna och bara titta på människor. Här samlas människorna när andra ställen stängt.
Plats: Huvudgatan i Lamai. Öppet: 18:00 - sent
BO PHUT BEACH
  
The Beach Pub - Bo Phut Beach
The Beach pub på Secret Garden har blivit en av Sydostasiens ledande mötesplatser under de senaste 5 åren. Musiker, både proffs och amatörer har chansen att uppträda med andra musiker från hela världen. 
Om du är musiker och planerar ett besök i Thailand, "Come and join us" berättar ägaren. -Vi har professionell utrustning, instrument och personal som sköter det tekniska. Dessa möten äger rum varje söndag eftermiddag från 16.00 till 20.00 och vanligtvis lockar flera hundra personer i publiken.  

Karma Sutra
Det är ett välskött bar/restaurang som även är butik precis vid hörnet vid Bophut Pier. Ett ombyggt gammalt kinesiskt "shophouse" i trä med stilfullt inredning. Här finns en finns en härlig tillbakalutad stämning som är långt ifrån den fräcka atmosfären som går att hitta i en typisk Chaweng eller Lamai bar. Mat serveras hela dagen.
Bophut Pier. Öppet: 08.00 - 01.00

Gecko Village
En trevlig restaurang Bali-stil som ligger intill stranden. DJ´n spelar House musik under hela veckan. Det finns också en Full Moon Warm Up Party och resorten har en egen motorbåt som tar fullmånefiare över till Koh Pha Ngan efteråt. The Gecko har bungalows att hyra men du kan få utstå en del "buller" till småtimmarna i värsta fall.
Plats: Väg 4169, strax öster om Bophut. Öppet: 08:00 till 02:00

Se nya videoklipp från Koh SamuiKommerRestaurangerKoh Chang | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan | Krabi, Ao Nang | Phuket Guiden | Koh Lanta Guiden

Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell | Thailand Resor

© 2010 KohSamuiHotell.com | www.kohsamuihotell.com | skicka e-post | Tid i Thailand: